Slaný karamel s medem
Detailní popis produktu
Proč to zkusit
Abychom nespálili enzymy obsažené v medu, přidáváme ho do karamelu až během chladnutí. Tím obohatíme starý dobrý slaný karamel o úplně nové chuti. První skleničku pravděpodobně sníte jen tak po lžičkách. Tak moc vám bude chutnat. Až u druhé začnete přemýšlet, do čeho byste si slaný karamel s medem mohli ještě přidat.
S čím to bude ladit
Slaný karamel s medem se bude mít dobře na zmrzlinách, waflích a palačinkách a dochutit si s ním můžete i müsli, ovesnou kaši nebo jogurt. Hospodyňky ho s oblibou přidávají do krémů, dortů a těst. Nad průměr s ním vystoupá i jinak obyčejná vánočka, ale naším tajným favoritem je jednoznačně karamelová šlehačka.
Specifikace produktu
Složení: cukr, smetana 30 %, med, mořská sůl
Hmotnost: 220 g
Trvanlivost: 6 měsíců
Výrobce: Medoo Silesia s r.o.
Původ: Moravskoslezský kraj, Česko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Medové speciality |
---|---|
Hmotnost: | 0.22 kg |
Včelaři od syna až po dědu
Jsem Robert a všechno, co vím o včelách, mě naučil táta. Ke včelařině ho přivedl jeho otec, můj děda, a já teď více než 70 let zkušeností s chovem včel, které v rodině máme, předávám svým synům.
Včelařina má v naší rodině tradici stejně jako v celém Česku. Včelaří se tu už po staletí. I proto má naše země třetí nejvyšší míru zavčelení v Evropě. Včely jsou naše přírodní bohatství a já jsem rád, že obohatily i můj život.