Paštika z krůtích jater na portském víně s medem
Související produkty
Detailní popis produktu
Proč to zkusit
Kvalitní krutí játra, portské víno, čerstvé bylinky, med z našich šilheřovických úlů a trocha másla GHÍ pro zjemnění je to, co dodává naší paštice její nezaměnitelnou chuť. Přesný poměr ingrediencí u nás držíme v tajnosti, ale prozradit vám můžeme, že naše paštika z krutích jater obsahuje přesně 0 konzervantů a dochucovadel, je až neuvěřitelně jemná, jak v chutí, tak v konzistenci, a krásně se roztírá, i když ji zrovna vytáhnete z lednice.
S čím to bude ladit
Nejvíce ji to sluší na čerstvé nebo opečené bagetce s trochou našeho cibulového chutney navrchu. Dopřát si k ní můžete jak sklenku bílého vína, tak dobře vychlazené pivo.
Specifikace produktu
Složení: Krůtí játra, portské víno, smetana, přepuštěné máslo, šalotka, med, bylinky, mořská sůl, koření.
Typ: Masný výrobek pasterizovaný, polokonzerva.
Hmotnost: 185 g
Trvanlivost: 2 měsíce
Výrobce: Medoo Silesia s r.o.
Původ: Moravskoslezský kraj, Česko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Slané medové speciality |
---|---|
Hmotnost: | 0.185 kg |
Včelaři od syna až po dědu
Jsem Robert a všechno, co vím o včelách, mě naučil táta. Ke včelařině ho přivedl jeho otec, můj děda, a já teď více než 70 let zkušeností s chovem včel, které v rodině máme, předávám svým synům.
Včelařina má v naší rodině tradici stejně jako v celém Česku. Včelaří se tu už po staletí. I proto má naše země třetí nejvyšší míru zavčelení v Evropě. Včely jsou naše přírodní bohatství a já jsem rád, že obohatily i můj život.