Krůtí trhané stehno s libečkem slaninou a uzenou paprikou

170 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
15.10.2025

Osmahnutý špek dědy Pilčíka, orestovaná zelenina a poctivý vývar. V tom všem se libové stehenní masíčko několik hodin konfituje. Až když se propojí chutě, putuje do sklenic a na váš stůl.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Proč to zkusit

Tak dlouho jsme ladili recept a hledali správný poměr medu do naší trhané krůty, až jsme se ho tam rozhodli nedat. Chvíli nám to rvalo srdce, ale tahle “trhačka” nám i bez medu zachutnala tak, že by nebylo fér vás o ni ochuzovat. V našich jídlech totiž nejde jenom o med. Jde hlavně o požitek z té chvíle, kdy si na talíř nandáváte něco výjimečného. A to naše krůtí trhané stehno s libečkem, slaninou a uzenou paprikou do posledního sousta splňuje.

 

S čím to bude ladit

Osmahnutý špek dědy Pilčíka, orestovaná zelenina a poctivý vývar. V tom všem se libové stehenní masíčko několik hodin konfituje. Až když se propojí chutě, putuje do sklenic. Pasterizace pak všechny chutě zakonzervuje, aby se ten gurmánský koncert mohl odehrát i na vašem stole. Krůtě to bude slušet na chlebu i opečené bagetce. Zasytí jako rychlá svačina na studeno, ale připravíte z ní i plnohodnotný oběd. Stačí maso s výpekem ohřát a servírovat s bramborovou kaší, rýží nebo jinou oblíbenou přílohou.

Doplňkové parametry

Kategorie: Medové speciality
Hmotnost: 0.2 kg

Včelaři od syna až po dědu

Jsem Robert a všechno, co vím o včelách, mě naučil táta. Ke včelařině ho přivedl jeho otec, můj děda, a já teď více než 70 let zkušeností s chovem včel, které v rodině máme, předávám svým synům.

Včelařina má v naší rodině tradici stejně jako v celém Česku. Včelaří se tu už po staletí. I proto má naše země třetí nejvyšší míru zavčelení v Evropě. Včely jsou naše přírodní bohatství a já jsem rád, že obohatily i můj život.

JI6A9246


Když všechno voní po medu

V objetí anglického parku kolem zámku Šilheřovice a v přilehlých lesích, kde před dvěma sty lety průmyslník Salomon Rothschild pořádal hony, dnes naše včely sbírají nektar. Z něho pak vzniká 100% čerstvý, přírodní a zdravý med.

Aby necestoval daleko, provozujeme v bývalých zámeckých konírnách se ženou Kateřinou Zámeckou medárnu Medoo – medovou manufakturu, bistro a obchůdek, kde všechno voní po medu.

Ctíme principy sociálního podnikání a těm, pro které život nebyl med, dáváme v Medoo šanci. Zaměstnáváme zdravotně znevýhodněné i dlouhodobě nezaměstnané a pomáháme jim začlenit se do běžného života.

 JI6A2320


Láska, péče a med v dokonalém poměru

Medy Medoo a vůbec všechny naše medové dobroty jsou výsledkem poctivé práce nás a našich včel.

Všechny recepty dlouho a s chutí ladíme, aby v nich láska, péče a med byly v dokonalém poměru. Vyrábíme z vlastních medů a surovin od spřátelených farmářů. Nepoužíváme dochucovadla, konzervanty ani chemii.

Milujeme med ve všech jeho podobách a každý den jsme v něm až po uši. Ponořte se do něho s námi.

48495012361_b07fe437b2_o-1536x1022