Trhaná kachna na medu bylinkách a pomerančích
Detailní popis produktu
Proč to zkusit
Čas je pro přípravu naší konfitované kachny stejně důležitou ingrediencí jako čerstvé bylinky, šťavnaté pomeranče a med sesbíraný našimi vlastními včelstvy. V medovo-pomerančové marinádě totiž kachna nejprve celou noc odpočívá. Až pak ji dlouhým konfitováním pomaličku proměňujeme v křehké, šťavnaté a chutí nabité kousky masa, které zalité a zakonzervované vlastním výpekem putují ve skleničkách přímo na váš stůl.
S čím to bude ladit
Ručně trhané kachní maso chutná nejlépe na krajíci kváskového chleba a se sklenkou červeného vína. Fantazii na talíři se však meze nekladou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Medové speciality |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Včelaři od syna až po dědu
Jsem Robert a všechno, co vím o včelách, mě naučil táta. Ke včelařině ho přivedl jeho otec, můj děda, a já teď více než 70 let zkušeností s chovem včel, které v rodině máme, předávám svým synům.
Včelařina má v naší rodině tradici stejně jako v celém Česku. Včelaří se tu už po staletí. I proto má naše země třetí nejvyšší míru zavčelení v Evropě. Včely jsou naše přírodní bohatství a já jsem rád, že obohatily i můj život.