Trhaná hovězí klížka s medem, mátou a skořicí
Detailní popis produktu
Proč to zkusit
Trpělivost má možná stejný vliv na chuť naší trhané hovězí kližky, jako všechny bylinky, koření a med, které do ní přidáváme. Přípravu kližky totiž nejde uspěchat. V pekáči stráví dlouhé hodiny, aby se pomalým pečením při nízkých teplotách klih v úponech a blanách mezi svaly rozrušil a předal masu celé své chuťové bohatství. Křehké, šťavnaté a chutí nabité kousky hovězího masa jsou pak připomínkou toho, že na dobré se občas vyplatí počkat.
S čím to bude ladit
Pěknou porci trhané hovězí kližky s výpekem naložte na klasickou bramborovou kaši, doplňte pečenou mrkví, dozdobte čerstvými klíčky a máte oběd jako obrázek. Ke svačině bychom trhaným hovězím napěchovali bulku, sandwich nebo tortillu a k večeři jsme si ho oblíbili na topince. Na suchou topinku naskládejte plátky česneku, zakápněte bio řepkovým olejem, nandejte trhané maso, na něj nastrouhaný křen a trochu nasekaného kopru. Robert, šéf a vrchní medonaut Medoo, doporučuje.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Medové speciality |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Včelaři od syna až po dědu
Jsem Robert a všechno, co vím o včelách, mě naučil táta. Ke včelařině ho přivedl jeho otec, můj děda, a já teď více než 70 let zkušeností s chovem včel, které v rodině máme, předávám svým synům.
Včelařina má v naší rodině tradici stejně jako v celém Česku. Včelaří se tu už po staletí. I proto má naše země třetí nejvyšší míru zavčelení v Evropě. Včely jsou naše přírodní bohatství a já jsem rád, že obohatily i můj život.