Rybí karbanátky s bůčkem chilli a medem
Detailní popis produktu
Proč to zkusit
Když se potká aljašská treska s českým bůčkem a bramborem, vždycky se semelou. My je pak semleté válíme do úhledných kuliček a za trest je zavíráme pod víčko do skleniček. I když si nejsme jistí, jestli ta koupel ve vychuceném sladkokyselém láku s bylinkami, chilli a medem není spíše za odměnu. Odměnou každopádně je si tu skleničku doma otevřít a dopřát si ničím nešizený, chuťově vyvážený rybí karbanátek.
S čím to bude ladit
Nad servírováním našich rybích karbanátků si hlavu nelámejte. Dejte si je pěkně po hospodsku s chlebem, cibulí a feferonkou nebo kozími rohy jako ideální zakousnutí k pivu. A pokud těch piv náhodnou večer padne víc, zafungují karbanátky i ráno jako skvělý vyprošťovák.
Specifikace produktu
Složení: | treska aljašská, vepřový bůček, brambora, špek, ocet, cukr, med, vejce, strouhanka, bylinky, mořská sůl, koření |
Typ: | Masný výrobek pasterizovaný, polokonzerva |
Hmotnost: | 400 g |
Trvanlivost | 6 měsíců |
Výrobce: | Medoo Silesia s r.o. |
Původ: | Moravskoslezský kraj, Česko |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Medové speciality |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
Včelaři od syna až po dědu
Jsem Robert a všechno, co vím o včelách, mě naučil táta. Ke včelařině ho přivedl jeho otec, můj děda, a já teď více než 70 let zkušeností s chovem včel, které v rodině máme, předávám svým synům.
Včelařina má v naší rodině tradici stejně jako v celém Česku. Včelaří se tu už po staletí. I proto má naše země třetí nejvyšší míru zavčelení v Evropě. Včely jsou naše přírodní bohatství a já jsem rád, že obohatily i můj život.