Mléčná čokoláda s medem
Detailní popis produktu
Proč to zkusit
Pokud někde ve vesmíru existuje život, už brzy naváže kontakt. Jen aby si mohl přiletět pro naší bean to bar čokoládu. Spojením ručně dělané čokolády a našeho medu totiž vzniká kombinace chutí, která v žádné blízké ani vzdálené galaxii nemá obdoby. Výroba naší vysokoprocentní čokolády začíná výběrem bobů a končí vyléváním do tabulek a celý ten proces řídí v Moon Chocolate Zuzka. Hvězda moravskoslezského čokoládového nebe se svými čokoškami postupně dobývá svět. Na kontě má už gastro Oscara v podobě ocenění Great Taste nebo bronzovou medaili ze soutěže International Chocolate Awards a my jsme vesmírně rádi, že v jejích světových čokoládách může být náš šilheřovický med.
S čím to bude ladit
Mlsání je podle nás vrozený reflex, takže sami moc dobře víte, jak a s čím si dopřát kvalitní čokoládu. My můžeme jen poradit, abyste si na ni udělali čas. Když ji necháte pomalu rozpouštět v ústech, objevíte spoustu chuťových poloh – ovocné tóny, ořechy, dřevo, med.
Specifikace produktu
Složení: kakaové boby, pastový med, třtinový cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo
Hmotnost: 70 g
Trvanlivost: 6 měsíců
Výrobce: Moon Chocolate pro Medoo Silesia s r.o.
Původ: Moravskoslezský kraj, Česko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Medové speciality |
---|---|
Hmotnost: | 0.07 kg |
Včelaři od syna až po dědu
Jsem Robert a všechno, co vím o včelách, mě naučil táta. Ke včelařině ho přivedl jeho otec, můj děda, a já teď více než 70 let zkušeností s chovem včel, které v rodině máme, předávám svým synům.
Včelařina má v naší rodině tradici stejně jako v celém Česku. Včelaří se tu už po staletí. I proto má naše země třetí nejvyšší míru zavčelení v Evropě. Včely jsou naše přírodní bohatství a já jsem rád, že obohatily i můj život.