Trhaná kachna na medu bylinkách a pomerančích
Křehká a šťavnatá trhaná kachna na pomerančích a medu je zalitá vlastním výpekem, který ve skleničce zakonzervuje celé chuťové bohatství konfitovaného masa a pomůže ho přenést přímo na váš stůl. Nevšední gurmánský zážitek.
Proč to zkusit
Čas je pro přípravu naší konfitované kachny stejně důležitou ingrediencí jako čerstvé bylinky, šťavnaté pomeranče a med sesbíraný našimi vlastními včelstvy. V medovo-pomerančové marinádě totiž kachna nejprve celou noc odpočívá. Až pak ji dlouhým konfitováním pomaličku proměňujeme v křehké, šťavnaté a chutí nabité kousky masa, které zalité a zakonzervované vlastním výpekem putují ve skleničkách přímo na váš stůl.
S čím to bude ladit
Ručně trhané kachní maso chutná nejlépe na krajíci kváskového chleba a se sklenkou červeného vína. Fantazii na talíři se však meze nekladou.

Specifikace produktu
Hmotnost: | 200 g |
Trvanlivost: | 2 měsíce |
Typ: | Masný výrobek pasterizovaný, polokonzerva. |
Výrobce: | Medoo Silesia s.r.o. |
Země původu: | Česko |
Složení: | Kachní trhané maso, kachní výpek, kachní sádlo, vepřové sádlo, med 3,5 %, pomerančová šťáva, bylinky, mořská sůl, koření. |

Příbuzné produkty

Cibulové chutney s medem a jahodami
Cibulové chutney dokonale vyvážené chuti si nejlépe rozumí s ...

Hořčice Dijon s medem
Spojením tradiční francouzské receptury s přírodním českým m ...

Paštika z krůtích jater na portském víně s medem
Jemná chuť, nadýchaná konzistence a vůně bylinek na vás tak ...