Proč to zkusit
Když se spojí dobré s dobrým, musí vzniknout něco jedinečného. To je případ i naší krkovice. K osmahnutým kusům vepřového nejdříve putuje štědrá porce dijonské hořčice s medem, pak vše přelijeme medovým ciderem. V tom se maso dlouhé hodiny konfituje, ať má čas do sebe natáhnout všechno dobré. Z trouby do sklenic už pak míří chutí nabité porce trhané krkovice, které zalijeme výpekem. Ten totiž chuťovou nálože ve sklenici zakonzervuje, aby k vám dorazila v plné síle.
S čím to bude ladit
Krkovici to sluší na kváskovém chlebu, ale zachutná i opečené bagetce. Na studeno si ji dejte jako rychlou svačinu, na teplo jako plnohodnotný oběd. Stačí maso s výpekem ohřát a servírovat s bramborovou kaší, rýží nebo jinou oblíbenou přílohou.
Specifikace produktu
Hmotnost: | 190 g |
Trvanlivost: | 6 měsíců |
Typ: | Masný výrobek pasterizovaný, polokonzerva |
Složení: | vepřové trhané maso, hovězí vývar, medový cider, med, majonéza, vepřové sádlo, dijon hořčice s medem, sojová a ústřicová omáčka, bylinky, mořská sůl, koření |