Proč to zkusit
Čas je pro přípravu naší konfitované kachny stejně důležitou ingrediencí jako čerstvé bylinky, šťavnaté pomeranče a med sesbíraný našimi vlastními včelstvy. V medovo-pomerančové marinádě totiž kachna nejprve celou noc odpočívá. Až pak ji dlouhým konfitováním pomaličku proměňujeme v křehké, šťavnaté a chutí nabité kousky masa, které zalité a zakonzervované vlastním výpekem putují ve skleničkách přímo na váš stůl.
S čím to bude ladit
Ručně trhané kachní maso chutná nejlépe na krajíci kváskového chleba a se sklenkou červeného vína. Fantazii na talíři se však meze nekladou.
Specifikace produktu
Složení: | Kachní trhané maso, kachní výpek, kachní sádlo, vepřové sádlo, med, pomerančová šťáva, bylinky, mořská sůl, koření. |
Typ: | Masný výrobek pasterizovaný, polokonzerva. |
Hmotnost: | 200 g |
Trvanlivost: | 2 měsíce |
Výrobce: | Medoo Silesia s r.o. |
Původ: | Moravskoslezský kraj, Česko |