Trhaná hovězí kližka s medem, mátou a skořicí

Kližka z mladého býčka stráví spolu s medem, kořením a bylinkami dlouhé hodiny v pekáči, aby se klih v úponech a blanách mezi svaly rozrušil a předal masu celé své chuťové bohatství. Výsledkem je křehké, šťavnaté a chutí nabité hovězí, které chutná na všechny způsoby.

Celý popis

Doručení při objednání do 14:00: Pátek 18. 10. 2024

Skladem (5+ ks)

175 

152  bez DPH

Proč to zkusit

Trpělivost má možná stejný vliv na chuť naší trhané hovězí kližky, jako všechny bylinky, koření a med, které do ní přidáváme. Přípravu kližky totiž nejde uspěchat. V pekáči stráví dlouhé hodiny, aby se pomalým pečením při nízkých teplotách klih v úponech a blanách mezi svaly rozrušil a předal masu celé své chuťové bohatství. Křehké, šťavnaté a chutí nabité kousky hovězího masa jsou pak připomínkou toho, že na dobré se občas vyplatí počkat.
 

S čím to bude ladit

Pěknou porci trhané hovězí kližky s výpekem naložte na klasickou bramborovou kaši, doplňte pečenou mrkví, dozdobte čerstvými klíčky a máte oběd jako obrázek. Ke svačině bychom trhaným hovězím napěchovali bulku, sandwich nebo tortillu a k večeři jsme si ho oblíbili na topince. Na suchou topinku naskládejte plátky česneku, zakápněte bio řepkovým olejem, nandejte trhané maso, na něj nastrouhaný křen a trochu nasekaného kopru. Robert, šéf a vrchní medonaut Medoo, doporučuje.

Specifikace produktu

Hmotnost: 200 g
Trvanlivost: 6 měsíců
Typ: Masný výrobek pasterizovaný, polokonzerva
Složení: hovězí trhané maso, hovězí vývar, portské víno, vepřové sádlo, med, máslo, sojová omáčka, bylinky, mořská sůl, koření

Mohlo by se Vám líbit…